Om ni inte kan läsa mailet följ denna länk http://www.remotecontrol.se/nyhetsbrev/101201.html
Rotork Sweden AB

Rotork Sweden AB News - December, 2010


  Innehåll  
 

 

Rusta för ännu en sträng vinter

Vintern har kommit till större delen av Sverige. Här hos oss i Falun ligger den vita gnistrande snön som ett vackert tunt täcke över landskapet och lyser upp den decembermörka omgivningen.

Många minns nog den stränga kalla vintern förra året som medgav en hel del avbrott i produktioner och leveranser som tex tågtrafiken. Vi på Rotork Sweden AB förbereder oss nu på ännu en kall och sträng vinter. Vi har fyllt lagret med våra populära RC200 don i lågtemputförande.

Lågtemperaturdonen är försedda med smörjmedel, tätningar och lagringar i speciellt anpassade material för att klara en lång livslängd vid låga temperaturer.
 

RC200-LT serien passar för applikationer inom temperaturområdet
-40°C till +60°C.

RC200-LTA serien passar för applikationer inom temperaturområdet
-47°C till +60°C.

RC200 serien i lågtemp
       
 
 
 

   
 

Rätt tillbehör klarar kylan bättre

Det är inte bara manöverdonen som behöver vara rätt rustade för att klara kylan utan att försämra sin prestanda när temperaturen sjunker. Vi på Rotork kan exempelvis erbjuda er vår explosionssäkra switch box RC1990 Som klarar temperaturer ända ner till -55°C beroende på vilka switchar som väljs.

 

RC1990

 
     
 
 
       
 

Personaländringar på försäljningsavdelningen

Under hösten har vi strukturerat om lite på vår marknadsavdelning. Några av våra säljare har fått nya ansvarsområden/ marknader. Denna ändring gör vi för att kunna erbjuda våra kunder bättre service.

 

 

 
  Håkan Wiklund
Håkan har arbetat som innesäljare på Rotork Sweden sedan 2007 innan dess arbetade han i 30 år med internationell försäljning inom papper och massa industrin. Håkan är nu försäljningsansvarig för Norge och Polen.
Håkan Wiklund  
       
  Arjan Jacobs
Arjan arbetar sedan 2006 på Rotork Sweden han är sedan tidigare ansvarig för Belgien och Nederländerna men tar nu även över den danska och österrikiska marknaden.
Arjan Jacobs  
       
  Lars Ersson
Lars arbetar sedan 2004 som försäljningschef på Rotork Sweden. han är numer även direkt försäljningsansvarig för Finland.
Lars Ersson  
       
  Carl Park
Carl är sedan 2004 ansvarig säljare för den sydsvenska marknaden och tar nu även över ansvaret för norra Sverige. Har tidigare arbetat för Emerson Process i Karlstad.
Carl Park  
       
  Hans Ljungbergh
Hans har 20 års erfarenhet av internationell försäljning från elektronikbranchen och är sedan 2006 ansvarig säljare för den östeuropeiska marknaden hos oss på Rotork Sweden.
Hans Ljungbergh  
       
  Håkan Westin
Håkan har tidigare varit områdesansvarig för Norge.
Idag arbetar han som innesäljare med fokus på större projekt.
Håkan Westin  
       
  Villy Groth
Villy var tidigare ansvarig säljare för Danmark och Österrike.
Han är nu säljkontorschef och arbetar med större projekt.
 
       
  Kontaktuppgifter till alla våra säljare kan du hitta här.    
       
 
 
       
 

Rotork Stöder Water Aid

"Rent vatten och sanitet är grundläggande rättigheter som alla på vår jord borde ha tillgång till." Så lyder det inledande stycket i Water Aid's informations broschyr. Vi på Rotork kan inte annat än hålla med. Vi har därför valt att stödja Water Aid i deras arbete med att ge bistånd och stöd till 17 av världens fattigaste länder. Vatten är en självklarhet för oss som vi tar lite för givet men så är det tyvärr inte för alla människor.

I år stöder Rotork Water Aid ett projekt i södra Indien där tillgången till rent vatten och sanitet är begränsad. Målet är att förse 90 byar, 110 mindre samhällen och 260 skolor med vatten och sanitets faciliteter.

Vill du också stödja Water Aid. Besök då deras hemsida på:

www.wateraid.se

Water Aid  
       
 
 
       
 

Rotork på You Tube

Rotork har ett urval filmer upplagda på You Tube. Gör gärna ett besök på vår sida och kolla in våra filmer här.

 
   
 
 
       


Rotork Sweden AB


 
 
                  
 


 

 

Rotork Sweden AB, P.O. Box 80, Kontrollvägen 15, SE-791 22 Falun, Sweden
Tel +46 (0)23 587 00  -  Fax +46 (0)23 587 45  -  www.remotecontrol.se  - www.rotork.com - falun.info@rotork.com

 
Om ni inte vill ha nyhetsbrevet i framtiden, vänligen skicka ett tomt mail till no_email@remotecontrol.se så justerar vi sändlistan.